Dejan Milićević sarađivao je sa gotovo svim najvećim zvezdama sa naše estrade, među kojima je i Svetlana Ceca Ražnatović za koju je radio spotove za njene brojne hitove.

Iako profesionalac u svom poslu, kao i svakom živom čoveki i njemu se dogodila greška, a mali broj ljudi je primetio sporan detalj u spotu za čuvenu pesmu "Idi dok si mlad".

Greška u Cecinom spotu "Idi dok si mlad"

Milićević je jednom prilikom otkrio da mu je promakla greška za koju se i danas kaje.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

- Tu ima jedna greška baš u tom spotu, mislim slučajna je greška, ali stvarno nisam normalan. Drvoseča umesto da baci sekiru kada ulazi u auto, on je ušao sa sekirom – rekao je Dejan kroz smeh.

Reditelj je tada prizano da se na snimanjima dešavaju neverovatne situacije čak i sa velikim zvezdama kao što je Ceca.

– Ima toliko tih anegdota… Anegdota koja nije da mi je najupečatljivija, ali gde vidiš da je neko surovi profesionalac je kad smo radili prvi omot za "LJubav fatalnu" za Cecu, slikali smo je u garaži na Obilićevom vencu, želeli smo Cecu zalizanu na motoru, a frizerka nije ponela fajtalicu i Ceca vidi baricu i kaže: "Pa evo ti, uzmi vodu odavde" i frizerka umoči ruke u baru i zaliže joj kosu, to je kada je neko surovi profesionalac i bitno je samo da se završi posao – ispričao je Dejan u emisiji "Grand magazin".

BONUS VIDEO: