Дејан Милићевић сарађивао је са готово свим највећим звездама са наше естраде, међу којима је и Светлана Цеца Ражнатовић за коју је радио спотове за њене бројне хитове.

Иако професионалац у свом послу, као и сваком живом човеки и њему се догодила грешка, а мали број људи је приметио споран детаљ у споту за чувену песму "Иди док си млад".

Грешка у Цецином споту "Иди док си млад"

Милићевић је једном приликом открио да му је промакла грешка за коју се и данас каје.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Ту има једна грешка баш у том споту, мислим случајна је грешка, али стварно нисам нормалан. Дрвосеча уместо да баци секиру када улази у ауто, он је ушао са секиром – рекао је Дејан кроз смех.

Редитељ је тада призано да се на снимањима дешавају невероватне ситуације чак и са великим звездама као што је Цеца.

– Има толико тих анегдота… Анегдота која није да ми је најупечатљивија, али где видиш да је неко сурови професионалац је кад смо радили први омот за "Љубав фаталну" за Цецу, сликали смо је у гаражи на Обилићевом венцу, желели смо Цецу зализану на мотору, а фризерка није понела фајталицу и Цеца види барицу и каже: "Па ево ти, узми воду одавде" и фризерка умочи руке у бару и залиже јој косу, то је када је неко сурови професионалац и битно је само да се заврши посао – испричао је Дејан у емисији "Гранд магазин".

БОНУС ВИДЕО: