Poslednjih petnaestak godina ga nema na estradnoj sceni, ne objavljuje nove pesme jer mu je sada preokupacija svetska produkcija.

Srđanove komšije, iz kraja u kojem živi, otkrile su od čega sada Čolić živi.

- On živi u toj zgradi, pored parka. Ranije smo ga češće viđali, sad baš baš retko. Iako deluje ozbiljno, po nekad malo i nadrndano, jako je fin. Kulturno se svima javi. Sretala sam ga ili u prodavnici, ili kada šeta psa ili se igra sa njim. Baš voli životinje - priča Srđanova komšinica i nastavlja:

Foto: D. Mišić, Jutjub printskrin/Xtream Codes Balkan

 

- Koliko sam čula od mojih žena ovde u kraju, on već godinama radi za "Dizni", to vam je ona najveća i najpoznatija svetska firma za crtane filmove. Upao je u produkciju, mnogo lepa priča, ima super poziciju, mediji i nastupi ga ne zanimaju. Sad je u skroz drugom filmu. Vidim da većina pevača koja je bila popularna devedesetih sad radi te neke nastupe, ali čini mi se da njega to ne radi. Živi u nekom svom svetu i rekla bih da mu lepo ide - zaključuje komšinica.

Grupa "Mobi dik", čiji je frontmen Srđan bio harala je devedesetih godina, i snimila brojne hitove.

Foto: Jutjub printskrin/Xtream Codes Balkan

 

Najveću popularnost dostigli su dok je pevačica u grupi bila Ana Stanić, a Čolić je nastavio sa dobrim radom i kada je na njeno mesto došla druga pevačica, Aleksandra Perović.

(Kurir)

BONUS VIDEO: