Последњих петнаестак година га нема на естрадној сцени, не објављује нове песме јер му је сада преокупација светска продукција.

Срђанове комшије, из краја у којем живи, откриле су од чега сада Чолић живи.

- Он живи у тој згради, поред парка. Раније смо га чешће виђали, сад баш баш ретко. Иако делује озбиљно, по некад мало и надрндано, јако је фин. Културно се свима јави. Сретала сам га или у продавници, или када шета пса или се игра са њим. Баш воли животиње - прича Срђанова комшиница и наставља:

Фото: Д. Мишић, Јутјуб принтскрин/Xtream Codes Balkan

 

- Колико сам чула од мојих жена овде у крају, он већ годинама ради за "Дизни", то вам је она највећа и најпознатија светска фирма за цртане филмове. Упао је у продукцију, много лепа прича, има супер позицију, медији и наступи га не занимају. Сад је у скроз другом филму. Видим да већина певача која је била популарна деведесетих сад ради те неке наступе, али чини ми се да њега то не ради. Живи у неком свом свету и рекла бих да му лепо иде - закључује комшиница.

Група "Моби дик", чији је фронтмен Срђан био харала је деведесетих година, и снимила бројне хитове.

Фото: Јутјуб принтскрин/Xtream Codes Balkan

 

Највећу популарност достигли су док је певачица у групи била Ана Станић, а Чолић је наставио са добрим радом и када је на њено место дошла друга певачица, Александра Перовић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: