Pevačica vrlo retko priča o privatnim detaljima, a sada je otkrila jedan detalj sa početka ljubavne priče sa Sanijem. Natalija je priznala da njen otac nije priznao brak jer je pevač romske nacionalnosti.

- Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: "Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?" Ja kažem: "Da, moguće je!" On je rekao: "Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!" Ja kažem: "Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj." Ja nikada nisam delila ljude po tome da li je ove veroispovesti ili one. Čovek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja? Jer je moja rođena tetka živela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi..ja ne mogu to tebi da objasnim. U meni kao da teče ta krv – rekla je Natalija za "Hype".

Natalija se tokom karijere suočila sa raznim medijskim naslovima, a većina njih nije bila istinita, naročito o ljubavnom životu. 

- Mnogo je bilo laži tokom svih ovih godina, ali one koje su baš preterane bile su da sam prevarila muža, kao i da se 'prodajem' za novac. A ja u životu imala dva dečka, a za trećeg se udala (smeh) - otkrila je Natalija svojevremeno.

(Blic)

BONUS VIDEO: