Певачица врло ретко прича о приватним детаљима, а сада је открила један детаљ са почетка љубавне приче са Санијем. Наталија је признала да њен отац није признао брак јер је певач ромске националности.

- Мој отац, кад сам се ја удала за њега, са мном није причао месец дана. Није хтео да ме чује ни види. Онда ме питао: "Да ли је могуће да си се ти, баш моја ћерка, удала за њега?" Ја кажем: "Да, могуће је!" Он је рекао: "Како моја ћерка, што није комшиница нека!" Ја кажем: "Зато што си ме учио да ја гледам људе да ли је неко добар или лош, а не да ли је овај или онај." Ја никада нисам делила људе по томе да ли је ове вероисповести или оне. Човек је или добар или лош. Не постоји ништа друго. А мом тати је било само криво зашто баш ја? Јер је моја рођена тетка живела у том неком ромском насељу. За мене су Роми..ја не могу то теби да објасним. У мени као да тече та крв – рекла је Наталија за "Хyпе".

Наталија се током каријере суочила са разним медијским насловима, а већина њих није била истинита, нарочито о љубавном животу. 

- Много је било лажи током свих ових година, али оне које су баш претеране биле су да сам преварила мужа, као и да се 'продајем' за новац. А ја у животу имала два дечка, а за трећег се удала (смех) - открила је Наталија својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: