Uz kultni film "Lajanje na zvezde" odrasle su mnoge generacije, a mnogi ga pamte po ljubavnom paru Filozofu i prelepoj Danici, koju je tumačila Nataša Tapušković Šolak.

Foto: ATA images

 

 

Ona je svojom lepotom zasenila sve, te je ostvarila veliku popularnost nakon ovog ostvarenja, međutim, o njenom životu se ne zna mnogo. A i pored velikog uspeha koji je ostvarila u glumi, Nataša je u jednom trenutku donela odluku da se više ne bavi glumom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perspektiva (@ekvatura)

 

No, kao mala suočvala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvedenih roditelja, imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

-Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane- iskrena je bila Nataša jednom prilikom u intervjuu za "Puls".

Napustila Srbiju

Iako je bila miljenica publike, u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Odlučila je da napusti Srbiju za vreme bombardovanja i ode u Italiju.

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca- priznaje Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Danas Nataša ima 49 godine, i dve ćerke.