Jedna od najpoluarnijih domaćih glumica Ivana Dudić je proslavila rođendan.

Tim povodom Ivana je organizovala žurku na brodu, a malo ko bi mogao da pogodi koliko svećica je oduvala na torti.

Foto: V. Danilov

 

- Danas mi je 33. rođendan, to su Hristove godine i na brodu ćemo da ga slavimo - rekla je glumica dok ju je prijateljica snimala.

Inače, prijateljice su joj spremile poseban poklon - sliku urađenu kao kolaž od Ivaninih portreta.

FOTO: Printskrin Instagram dudicivanadudicivana

 

Potom je pokazala kako se s društvom provela u jednom poznatom restoranu. Gosti su, među kojima su bile Ivanine kolege glumic, uživali u bogatoj trpezi, a nakon gozbe, usledila je i muzika uživo.

Ivana se snimala dok je s prijateljima pevala poznatu numeru "Imati pa nemati".

Dudićeva ne krije da je uvek raspoložena za provod i muziku, baš kao i uživanje na moru, a nedavno se pojavila fotografija koja to potvrđuje.

Ivana je veoma omiljena, kako u glumačkim krugovima, tako i među gledaocima, na društvenim mrežama je prati veliki broj ljudi. S obzirom na to da ih je navikla na redovne "raporte", sve ih je zabrinula kada se duži period nije oglašavala.

Ispostavilo se da je razlog bila bolest.

- Prijatelji, braćo, kumovi... Samo da znate da sam dobro, nema me i ne kačim ništa jer sam dobila j**ene boginje u 32. godini. Ok sam. Lažem, nisam ok, ali ću biti. I kada se opet prolepšam eto mene, štaviše nećete znati šta ćete sa mnom - napisala je Ivana tom prilikom na svom Instagram profilu.

Alo