Bivši muž Leontine Vukomanović nije dugo ostao u srcu kantautorke.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Leontina Vukomanovic

 

Tri meseca su se zabavljali i venčali, a vrlo brzo po rođenju naslednice Lucije i rastali.

Šta je to navelo muzičara Filipa Pata i Leontinu da rasture porodicu niko ne zna, ono što je svima poznato je da nakon razlaza on nije dugo ostao sam.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Prakticna zena/Leontina Vukomanovic

 

Vaspitačica Maša zapala mu je za oko, a kako i ne bi kada je lepa, zgodna, harizmatična, a istovremeno blage naravi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pat (@_filippat)

 

Sa njom bivši muž Leontine Vukomanović ima dva sina, Maksima i Olivera, koji su zajedno sa Lucijom njegovo najveće bogatstvo i trajna veza sa izabranicama. 

Uprkos neslavnom rastanku, zbog naslednice muzičar je i dalje u kontaktu sa Leontinom Vukomanović, a ne krije koliko joj je zahvalan što mu je rodila princezu.

- Da, danas punim 47 godina. Imam dvoje i uskoro troje dece. Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da spoznam šta je ljubav prema deci i ljubav od dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pat (@_filippat)

- Moja najveća sreća je što sam dobio život i stvorio život - napisao je svojevremeno ispod porodične fotografije Filip, koji očigledno uživa u drugom braku i nema nameru tako brzo da na njega stavi tačku.

Prvi brak sa Leontinom sklopio je u Crkvi svete Petke na Čukaričkoj padini, a slavlje tim povodom organizovano je u dvorištu vile Željka i Milice Mitrović, koja je bila pevačicina kuma.

O drugoj razmeni bračnih zaveta bivši muž kantautorke nije mnogo govorio, međutim, porodični život ne skriva.

Rado deli sa pratiocima detalje iz svog doma, slike svoje dece takođe, ipak realna slika kako živi i kakav mu je brak mogla se videti tek nedavno kada je do javnosti dospela fotografija nastala na ulici.

Story