Бивши муж Леонтине Вукомановић није дуго остао у срцу кантауторке.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Леонтина Вукомановиц

 

Три месеца су се забављали и венчали, а врло брзо по рођењу наследнице Луције и растали.

Шта је то навело музичара Филипа Пата и Леонтину да растуре породицу нико не зна, оно што је свима познато је да након разлаза он није дуго остао сам.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Prakticna zena/Leontina Vukomanovic

 

Васпитачица Маша запала му је за око, а како и не би када је лепа, згодна, харизматична, а истовремено благе нарави.

 

 

Са њом бивши муж Леонтине Вукомановић има два сина, Максима и Оливера, који су заједно са Луцијом његово највеће богатство и трајна веза са изабраницама. 

Упркос неславном растанку, због наследнице музичар је и даље у контакту са Леонтином Вукомановић, а не крије колико јој је захвалан што му је родила принцезу.

- Да, данас пуним 47 година. Имам двоје и ускоро троје деце. Хвала и Леонтини и Маши што су ми омогућиле да спознам шта је љубав према деци и љубав од деце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pat (@_filippat)

- Моја највећа срећа је што сам добио живот и створио живот - написао је својевремено испод породичне фотографије Филип, који очигледно ужива у другом браку и нема намеру тако брзо да на њега стави тачку.

Први брак са Леонтином склопио је у Цркви свете Петке на Чукаричкој падини, а славље тим поводом организовано је у дворишту виле Жељка и Милице Митровић, која је била певачицина кума.

О другој размени брачних завета бивши муж кантауторке није много говорио, међутим, породични живот не скрива.

Радо дели са пратиоцима детаље из свог дома, слике своје деце такође, ипак реална слика како живи и какав му је брак могла се видети тек недавно када је до јавности доспела фотографија настала на улици.

Сторy