Бивша водитељка, сада креаторка Оља Црногорац, гостовала је у једној емисији где се дотакла болне теме борбе за потомство и покушаја да се оствари у најважнијој улози уз помоћ сурогат мајки, након чега се присетила "раних радова".

ФОТО: Принтскрин Инстаграм монтенегрина_о

 

Оља је била водитељка емисије у коју је, због случајног догађаја испред зграде у којој је живела, дошла Јелена Карлеуша и запевала песму Цеце Ражнатовић, с којом поп дива годинама уназад није у добрим односима.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Јелена је дошла у моју емисију само зато што сам се ја месец дана добацивала лоптом с једним малим испред моје зграде, почела је Оља и наставила:

- Једном ми је неки клинац добацио лопту, а ја онако, сва накинђурена, нашминкана, с торбама, кренем да се добацујем с њим. Прошло је неко време и ја сам звала Карлеушу да дође у емисију, а она ми каже: 'Не бих дошла, али због малог што игра фудбал, хоћу'. Испоставило се да је он неки њен нећак и да јој је рекао како се добацује са Ољом.

Водитељка је потом у емисији на К1 открила и да је била изенађена када ју је видела уживо:

- Ја сам била на огромним штиклама, а она виша од мене. Она је појава. Њено лице је било чисто, ниједна пора, као бебина гу*а, ја сам била фасцинирана и како изгледа и како је била дивна и причљива... Касније сам је питала је л' зна да отпева нешто од Цеце, она је рекла 'знам' и запевала. Баш је испала цар!

Курир