Глумица Данијела Штајнфелд покренула је приватну кривичну пријаву против глумца Бранислава Лечића због јавне увреде.

Фото: Инстаграм принтскрин/данијеластајнфелд, Тара Радовановић

 

Наиме, у Првом основном суду у Београду одржано је рочиште у поступку који је глумица Данијела Штајнфелд покренула против глумца Бранислава Лечића.

У питању је приватна тужба због јавне увреде. Како је за Блиц ТВ рекла адвокатица Софија Илић, окривљени Бранислав Лечић је гостујући у телевизијским емисијама говорио неистине о њеној клијенткињи што представља увреду.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Данашње рочиште заказано је због покушаја медијације, међутим, до тога није дошло. Судија Душица Ристић је наредно рочиште заказала за октобар када ће бити предочени докази и саслушане обе странке у поступку.

Подсетимо, ово није први случај да се ово двоје глумаца нађу пред правосудним органима. Пре три године Данијела је изашла у јавност са тврдњом да ју је 2012. године Бранислав Лечић силовао.

Покренула је кривичну пријаву, покренут је и поступак, обоје су саслушани у ВЈТ које је касније ту кривичну пријаву одбацило. Тај предмет и даље привлачи пажњу јавности, а о којим се тачно увредама ради у овој приватној тужби знаће се у октобру када буду изнети докази.

 

Блиц