Glumica Danijela Štajnfeld pokrenula je privatnu krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Lečića zbog javne uvrede.

Foto: Instagram printskrin/danijelastajnfeld, Tara Radovanović

 

Naime, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je ročište u postupku koji je glumica Danijela Štajnfeld pokrenula protiv glumca Branislava Lečića.

U pitanju je privatna tužba zbog javne uvrede. Kako je za Blic TV rekla advokatica Sofija Ilić, okrivljeni Branislav Lečić je gostujući u televizijskim emisijama govorio neistine o njenoj klijentkinji što predstavlja uvredu.

Foto: TV Pink printskrin

 

Današnje ročište zakazano je zbog pokušaja medijacije, međutim, do toga nije došlo. Sudija Dušica Ristić je naredno ročište zakazala za oktobar kada će biti predočeni dokazi i saslušane obe stranke u postupku.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da se ovo dvoje glumaca nađu pred pravosudnim organima. Pre tri godine Danijela je izašla u javnost sa tvrdnjom da ju je 2012. godine Branislav Lečić silovao.

Pokrenula je krivičnu prijavu, pokrenut je i postupak, oboje su saslušani u VJT koje je kasnije tu krivičnu prijavu odbacilo. Taj predmet i dalje privlači pažnju javnosti, a o kojim se tačno uvredama radi u ovoj privatnoj tužbi znaće se u oktobru kada budu izneti dokazi.

 

Blic