Trenutno sa ekipom ruskih glumaca radi na snimanju filma "Crvena svila", pa je otkrio da se sele u Kinu, gde će snimiti kadrove za pomenuti film. Simili su kadrove za film u Rusiji, tako da je došlo vreme da se pakuje za Kinu: 

-Završili smo sa ruskim delom snimanja filma `Crvena svila` i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka- napisao je Biković na Instagramu uz fotografiju sa seta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

U filmu "Crvena svila" igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

- Radiću film u rusko-kineskoj koprodukciji, čije je snimanje već počelo. Film se zove "Crvena svila" i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije. On pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote jer žele da ih eliminišu - ispričao je Miloš za Informer.

Miloš i njegova izabranica Ivana Malić postali su roditelji na početku ove godine.

Glumac je jednom prilikom otkrio kako se snalazi u ulozi oca:

- Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - rekao je Biković za "Blic".

BONUS VIDEO: