Тренутно са екипом руских глумаца ради на снимању филма "Црвена свила", па је открио да се селе у Кину, где ће снимити кадрове за поменути филм. Симили су кадрове за филм у Русији, тако да је дошло време да се пакује за Кину: 

-Завршили смо са руским делом снимања филма `Црвена свила` и сада се селимо у Кину. Зачинићемо филм аромама и атмосфером далеког истока- написао је Биковић на Инстаграму уз фотографију са сета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

У филму "Црвена свила" игра руског царског агента који ради за Комунистичку партију Русије.

- Радићу филм у руско-кинеској копродукцији, чије је снимање већ почело. Филм се зове "Црвена свила" и снимаће се у Кини и Русији. Играм руског царског агента који ради за Комунистичку партију Русије. Он покушава да помогне одбеглим Кинезима из Комунистичке партије Кине и спаси им животе јер желе да их елиминишу - испричао је Милош за Информер.

Милош и његова изабраница Ивана Малић постали су родитељи на почетку ове године.

Глумац је једном приликом открио како се сналази у улози оца:

- Па у тој улози се човек остварује док је жив. Ја се надам да ћу се у тој улози остваривати до краја живота. Та улога се развија. Видећемо кад та комуникација постане мало интензивнија. За сада се она своди на плач, што мој, што његов - рекао је Биковић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: