Ovo nije prvo Anitino učešće u Zadruzi. Naime, ona je učestvovala i u Zadruzi 6, gde se na različite načine komentarisalo njeno ponašanje.

Anita je u "Zadrugu 6" ušla kao samohrana majka, a kako je pričala, nije imala najsjajniji odnos sa ocem svog sina Alekseja.

Foto: Antonio Ahel/ATA images

 

 

Nakon kraha propalih ljubavi u "Zadruzi 6", sa Lazarom Čolićem Zolom, ali i Markom Markovićem, Anita je iznenada i na veliko iznenađenje nacije, uplovila u vezu sa ženom Jovanom Tomić Matorom.

Anita i Matora ubrzo nakon "Zadruge 6" sklopile su brak, koji je propao nakon "preljube" Stanojlovićeve sa izvesnom Mateom. 

Nakon ulaska u "Elitu 7", Anita je otpočela vezu sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je ostala do kraja rijalitija. Anđelo je sinoć u superfinalu zauzeo visokoplasirano 3. mesto.

Foto: Antonio Ahel/ATA images

 

 

Ekipa "N portala", sinoć je prisustvovala velikom finalu, te je nakon pšroglašenja pobede uspela da prozbori i sa pobednicom rijalitija.

- Očekivala sam da ću zauzeti prvo mesto, naravno uz pomoć Anđela, ovo je naša zajednička pobeda, da nije njega ovo sigurno ne bi bilo ovako. Previše mi je pomogao u svemu, u mojim promenama, ponašanju i puno sam su zahvalna na tome.

S obzirom na njenu prošlost i propale veze, kao i "istopolni" brak, Stanojlovićeva je svojevremeno bila omražena od strane nacije i fanova popularnog rijalitija, međutim cela priča se preokrenula kada je ušla u vezu sa takozvanim "Apolonom sa Zvezdare". Na pitanje da li je strahovala od izlaska nakon "Elite", Anita je odgovorila:

- Ne, nisam strahovala. Više me ne dotiče ništa šta ljudi kažu, sebi sam najbitnija, svome detetu, svome dečku, svojoj majci, tako da ne zanima me šta će okolina reći. Pobedila sam.

 

Foto: Antonio Ahel/ATA images

 

 

Anita je prokomentarisala svoj predhodni propali odnos i "brak" sa Jovanom Tomić Matorom te je izjavila da će izvesna dobiti zabranu prilaska, ali kako je i izjavila još uvek se plaši za svoju bezbednost kada je ona u pitanju.

- Plašim se svega. Pokazala je na šta je sve spremna, od toga da me skine golu pa do raznoraznih izmišljotina, tako da dobiće zabranu prilaska, kao što je dobila već puno tužbi - rekla je Anita

O čemu smo još razgovarali sa pobednicom "Elite 7" možete pogledati u video snimku u nastavku teksta: