Ово није прво Анитино учешће у Задрузи. Наиме, она је учествовала и у Задрузи 6, где се на различите начине коментарисало њено понашање.

Анита је у "Задругу 6" ушла као самохрана мајка, а како је причала, није имала најсјајнији однос са оцем свог сина Алексеја.

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

 

Након краха пропалих љубави у "Задрузи 6", са Лазаром Чолићем Золом, али и Марком Марковићем, Анита је изненада и на велико изненађење нације, упловила у везу са женом Јованом Томић Матором.

Анита и Матора убрзо након "Задруге 6" склопиле су брак, који је пропао након "прељубе" Станојловићеве са извесном Матеом. 

Након уласка у "Елиту 7", Анита је отпочела везу са Анђелом Ранковићем, са којим је остала до краја ријалитија. Анђело је синоћ у суперфиналу заузео високопласирано 3. место.

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

 

Екипа "Н портала", синоћ је присуствовала великом финалу, те је након пшроглашења победе успела да прозбори и са победницом ријалитија.

- Очекивала сам да ћу заузети прво место, наравно уз помоћ Анђела, ово је наша заједничка победа, да није њега ово сигурно не би било овако. Превише ми је помогао у свему, у мојим променама, понашању и пуно сам су захвална на томе.

С обзиром на њену прошлост и пропале везе, као и "истополни" брак, Станојловићева је својевремено била омражена од стране нације и фанова популарног ријалитија, међутим цела прича се преокренула када је ушла у везу са такозваним "Аполоном са Звездаре". На питање да ли је страховала од изласка након "Елите", Анита је одговорила:

- Не, нисам страховала. Више ме не дотиче ништа шта људи кажу, себи сам најбитнија, своме детету, своме дечку, својој мајци, тако да не занима ме шта ће околина рећи. Победила сам.

 

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

 

Анита је прокоментарисала свој предходни пропали однос и "брак" са Јованом Томић Матором те је изјавила да ће извесна добити забрану приласка, али како је и изјавила још увек се плаши за своју безбедност када је она у питању.

- Плашим се свега. Показала је на шта је све спремна, од тога да ме скине голу па до разноразних измишљотина, тако да добиће забрану приласка, као што је добила већ пуно тужби - рекла је Анита

О чему смо још разговарали са победницом "Елите 7" можете погледати у видео снимку у наставку текста: