Influenserka Milica Polskaja otkrila je na društvenim mrežama da je ponovo trudna, sa petim detetom.

Ova Nišlijka neretko je u centru zbivanja i to zbog luksuznog života kojim živi, ali i direktnosti u razgovoru sa fanovima.

Milica je podelila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomačić i pokazuje slike sa ultra zvuka.

- Vreme je da i vi saznate malenu tajnu koju krijem već duže vreme. Čekamo još jednu bebu - napisala je Milica i oduševila obožavaoce.

Ko je Milica Polskaja?

Milica je ljubav svog života upoznala u Dubajiu, a onda joj je on omogućio život iz bajke.

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu.

Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim - ispričala je Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila "sve i svašta", a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

Ranije se bavila i dizajniranjem odeće, međutim sada je posvećena porodici i porodičnom biznisu. Ona sa decom i mužem, koga ne pokazuje u javnosti živi u Almatiju u Kazakhstanu.

Na Instagramu je veoma popularna, gde je prati skoro 350 hiljada koje redovno "časti" izazovnim fotografijama i deli trenutke iz svog privatnog života, a neretko ulazi i u žustre rasprave zbog negativnih komentara.

Jednom prilikom Milica je razgovarajući sa svojim pratiocima otkrila kako izgleda vila u kojoj živi. Toliko je velika i luksuzna da ni ona sama ne zna koliko soba ima.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - istakla je Milica i dodala:

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Ko je bogati Kazahstanac?

Sve interesuje kako izgleda bogati Kazahstanac koji je osvojio njeno srce u Dubajiu, a iako mnogi smatraju da se udala za dosta starijeg čoveka Milica je opovrgla te tvrdnje.

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako - objasnila je ranije Milica.

Okovao je u zlato

Milica se često na mrežama hvali skupocenim poklonima koje dobija od muža, poput luksuznih brendova cipela, torbi i haljina, a neretko podeli i kadrove u kojima pokazuje kakvom kolekcijom nakita raspolaže.

Mnogi smatraju da ju je muž razmazio do besvesti i okovao u zlatu i dijamantima, a Milica ističe da pravi muškarac treba da vodi računa o svojoj supruzi.

- Ranije sam volela da za poklon dobijam cipele, a sada je situacija drugačija. Nakit je uvek moj izbor - otkrila je ranije Milica.

(Kurir)

BONUS VIDEO: