Alek Boldvin bio je predmet suđenja u procesu koji je vođen protiv njega nakon što je iz pištolja ubio snimateljku Halinu Hačins na setu filma "Rust". Ona je preminula od zadobijenih povreda, a protiv glumca je pokrenut krivični postupak.

Nakon tri godine proces je konačno završen, a sudija iz Novog Meksika je odbacio slučaj koji se protiv Aleka Boldvina vodio zbog optužbe za ubistvo iz nehata.

Podršku u sudnici i tokom celog procesa Aleku je pružala supruga Hilarija Boldvin, a bilo je i kritika na račun para za koji su mnogi mislili da su sve obmanuli.

Foto: Profimedia

 

 

Hilarija Boldvin bila je uz supruga tokom čitave drame koja se odvija još od 2021. godine, a na donošenju konačne presude sedela je odmah iza glumca.

NJenu emotivnu reakciju i suze radosnice izazvane srećnom završnicom ove priče zasenio je video koji je objavio Daily Mail, na kome se jasno vidi kako joga instruktorka i spisateljica suprugu šalje "tajne signale".

Nakon što je odluka doneta njihovoj sreći nije bilo kraja, a sad je odlučio i Alek da se oglasi na društvenim mrežama i iskaže svoja osećanja.

- Previše je ljudi koji su me podržali da bih im se sada svima zahvalio. Za sve vas, nikada nećete znati koliko cenim vašu ljubaznost prema mojoj proodici - napisao je glumac na svom Instagramu, objava je izazvala brojne reakcije u komentarima.

(Glossy)

BONUS VIDEO: