Алек Болдвин био је предмет суђења у процесу који је вођен против њега након што је из пиштоља убио сниматељку Халину Хачинс на сету филма "Руст". Она је преминула од задобијених повреда, а против глумца је покренут кривични поступак.

Након три године процес је коначно завршен, а судија из Новог Мексика је одбацио случај који се против Алека Болдвина водио због оптужбе за убиство из нехата.

Подршку у судници и током целог процеса Алеку је пружала супруга Хиларија Болдвин, а било је и критика на рачун пара за који су многи мислили да су све обманули.

Фото: Профимедиа

 

 

Хиларија Болдвин била је уз супруга током читаве драме која се одвија још од 2021. године, а на доношењу коначне пресуде седела је одмах иза глумца.

Њену емотивну реакцију и сузе радоснице изазване срећном завршницом ове приче засенио је видео који је објавио Даилy Маил, на коме се јасно види како јога инструкторка и списатељица супругу шаље "тајне сигнале".

Након што је одлука донета њиховој срећи није било краја, а сад је одлучио и Алек да се огласи на друштвеним мрежама и искаже своја осећања.

- Превише је људи који су ме подржали да бих им се сада свима захвалио. За све вас, никада нећете знати колико ценим вашу љубазност према мојој проодици - написао је глумац на свом Инстаграму, објава је изазвала бројне реакције у коментарима.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: