Hrvatska manekenka Tatjana Dragović optužila je svog bivšeg supruga tenisera Gorana Ivaniševića za nasilje u porodici u intervjuu za "Nacional". Između ostalog, Tatjana Dragović tvrdi i sledeće:

- Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio. Bojala sam se - kazala je ona.

Prema njenim rečima, protiv nje se godinama vodi hajka, a razlog je buran razvod koji je par imao. NJih dvoje već godinama ne mogu da se dogovore oko podele imovine, pa Tatjana Dragović sada tvrdi da je stvar kulminirala:

- Pre nekoliko dana, na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gde stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sledeća dva dana to se ponovilo - poručila je ona i objasnila da veruje da se to dogodilo je to "početak zastrašivanja kako bi se iz tog stana što pre odselila".

Foto: Profimedia

 

 

- Simbolično je da se taj incident dogodio u vreme kada je naša kći Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine - navela je hrvatska manekenka i preduzetnica.

Podsetimo, krajem prošle godine Goran Ivanišević je tužio Tatjanu Dragović i njihovu kćerku Amber Mariju zbog spornog stana. Što se tiče prijave za porodično nasilje, kaznena prijava je odbačena i o tome sama Tatjana nije bila obaveštena čime je napravljen veliki propust.

Foto: Profimedia

 

 

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (bivša supruga Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - bilo je poslednje što je Ivanišević rekao o ovom slučaju prošle godine.

(Nacional)

BONUS VIDEO: