NJihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, a Marko je iznenadio javnost kada je nedavno otpratio tatu sa društvenih mreža.

FOTO: Printskrin Instagram markobjlc

 

Dragana je uvek isticala da ima izuzetno prisan odnos sa decom, te je jednom prilikom otkrila kako oni brinu za nju čak i kada su odvojeni.

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno - rekla je tad Dragana.

- Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "'Deco, šta vam je, pa znate svoju majku". Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - dodala je svojevremeno pevačica za "Premijeru".

Podsetimo, Dragana je priznala da su se Toni i ona rastali još pre tri godine, te da sve vreme žive na različitim adresama, što je iznenadilo sve.

Foto: Igor Marinković/ATA images

 

Toni je započeo novi život, te se uveliko piše da sa novom izabranicom živi u Nemačkoj.

Toni želeo pomirenje

Iako su se 2021. godine rastali, Toni je Dragani na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine slao buket cveća sa specijalnom porukom.

- Volim te kao prvog dana - pisalo je u poruci, što je Dragana pred svima prokomentarisala:

- Jao, od Tonija! A od koga bi drugog... Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže... Dobro... On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala.

Blic