Њихова деца, син Марко и ћерка Мануела, остала су са певачицом у Аустрији, а Марко је изненадио јавност када је недавно отпратио тату са друштвених мрежа.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм маркобјлц

 

Драгана је увек истицала да има изузетно присан однос са децом, те је једном приликом открила како они брину за њу чак и када су одвојени.

- Они уживају, поносни су на маму, што је природно и нормално - рекла је тад Драгана.

- Јако су пажљиви, шаљу ми поруке, питају ме да ли сам се уморила. Ја им кажем: "'Децо, шта вам је, па знате своју мајку". Мама је стена. Није све увек лагано, али ја сам поносна на себе како издржавам - додала је својевремено певачица за "Премијеру".

Подсетимо, Драгана је признала да су се Тони и она растали још пре три године, те да све време живе на различитим адресама, што је изненадило све.

Фото: Игор Маринковић/АТА имагес

 

Тони је започео нови живот, те се увелико пише да са новом изабраницом живи у Немачкој.

Тони желео помирење

Иако су се 2021. године растали, Тони је Драгани на снимање програма њихове телевизије око новогодишњих празника 2022. године слао букет цвећа са специјалном поруком.

- Волим те као првог дана - писало је у поруци, што је Драгана пред свима прокоментарисала:

- Јао, од Тонија! А од кога би другог... Само он, нема ко други! Као првог дана, каже... Добро... Он је препун изненађења, дефинитивно, ово нисам очекивала.

Блиц