Poznata ruska astrološkinja Tamara Globa u svojoj zdravstvenoj prognozi za dva horoskopska znaka upozorava na moguće probleme.

Tokom leta 2024. Jarčevi i Blizanci treba da obrate posebnu pažnju na svoje blagostanje.

Jarčevi treba da vode računa o svom nervnom sistemu. Prekomerni stres i nervna napetost mogu negativno uticati na kardiovaskularni sistem. Zbog toga je važno blagovremeno kontaktirati specijaliste.

Foto: Profimedia

 

 

Da bi sprečili bolesti, Jarčevima se savetuje da nađu vremena za opuštanje i da ne brinu previše o problemima. Ponekad je korisno zapamtiti princip "udahnite duboko i odmorite se".

Jarčevi se često preopterećuju poslom i komunikacijom sa drugim ljudima. Trebalo bi da promene svoj pristup radu i interakciji sa drugima.

Blizanci će se takođe suočiti sa nekim problemima. Ovaj znak rizikuje da ugrozi svoje zdravlje ako ne nađu ravnotežu između posla i odmora.

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci su uvek veoma efikasni, ali ponekad ne primećuju pretnje koje ih čekaju. Važno je zapamtiti da ne treba da pomažete drugima po svaku cenu i škodeći sebi, jer neki ljudi mogu pokušati da izvuku korist na račun Blizanaca.

Vremenom će ovaj znak shvatiti ko je iskren prijatelj, a ko ih samo iskorišćava.

(Krstarica)

BONUS VIDEO: