Naravno, Devica i Bik su favoriti – uzlet, uspeh, očekuje vas neki dobar i važan događaj. To će moralno pa čak i materijalno ojačati vas i vašu veru u sebe.

Postoje i još 4 znaka horoskopa koji treba da budu oprezniji i ne propuste priliku na pun Mesec u Jarcu.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Drugi pun Mesec u Jarcu događa se u vašem sektoru karijere pa ako ste 23. i 24. juna. doneli važnu odluku, sada će biti prilika da “ponovo razmislite”. Ovo što se sada događa u vašem poslu možete započeti na mladi Mesec u Jarcu.

Na primer, tada ste možda shvatili da je vreme da promenite posao ili možda čak i profesiju. Sada, na pun Mesec, Svemir će poput reflektora osvetliti ono što će vas na kraju dovesti do konačne odluke.

Što se tiče finansija, očekuje vas iskorak – konjunkcija Marsa i Urana od 14. do 17. jula definitivno će vam dati nešto novo u pogledu zarade.

Lav

Pun Mesec 21. jula je u vašem sektoru rada i zapošljavanja, a retrogradni Merkur počeće da menja i finansijsku stvarnost u vašem životu upravo u avgustu. Upravo sada vam može biti ponuđen položaj ili će doći do promene u vođstvu.

Često takvi aspekti donose kraj jednog ciklusa u odgovornostima i početak novog. Međutim, ništa se neće dogoditi iznenada – tokom avgusta ćete preispitivati ​​svoje samopouzdanje i finansijske potrebe koje imate. Doći će trenutak iskrenosti.

Foto: Profimedia

 

 

Rak

Pun Mesec 21. jula je u vašem sektoru dogovora, što znači da vam može prestati ugovor o radu, pogotovo ako je bio na zakonskoj osnovi. Što se tiče novca, važan proboj dogodiće se u avgustu zbog mladog Meseca u sektoru finansija.

To znači da sada od vas mogu tražiti da promenite svoje aktivnosti, mogu vas prebaciti na drugu poziciju.

Međutim, za one Rakove koji nisu zauzeti svojom karijerom, promene u finansijama mogu doći zbog partnera. Na primer, suprug ili supruga mogu dobiti unapređenje.

Vaga

Pun Mesec događa se na osi nekretnina i karijere pa svakako možete promeniti dva područja odjednom. Na primer, odlučili ste da preispitate svoju karijeru i generalno, svoje odgovornosti, a trešnja na torti biće verovatna promena mesta stanovanja.

Što se tiče finansija, promene vas očekuju na jesen – tek do mladog Meseca u Škorpiji 1. novembra postaće očigledna činjenica promene u novčanim tokovima.

No dok proces pripreme za ove promene može u avgustu da donese promenu tima na poslu ili generalno, oko vas će se pojaviti neki novi tim ljudi. A može biti povezano i s vašom prošlošću, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO: