Наравно, Девица и Бик су фаворити – узлет, успех, очекује вас неки добар и важан догађај. То ће морално па чак и материјално ојачати вас и вашу веру у себе.

Постоје и још 4 знака хороскопа који треба да буду опрезнији и не пропусте прилику на пун Месец у Јарцу.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Други пун Месец у Јарцу догађа се у вашем сектору каријере па ако сте 23. и 24. јуна. донели важну одлуку, сада ће бити прилика да “поново размислите”. Ово што се сада догађа у вашем послу можете започети на млади Месец у Јарцу.

На пример, тада сте можда схватили да је време да промените посао или можда чак и професију. Сада, на пун Месец, Свемир ће попут рефлектора осветлити оно што ће вас на крају довести до коначне одлуке.

Што се тиче финансија, очекује вас искорак – конјункција Марса и Урана од 14. до 17. јула дефинитивно ће вам дати нешто ново у погледу зараде.

Лав

Пун Месец 21. јула је у вашем сектору рада и запошљавања, а ретроградни Меркур почеће да мења и финансијску стварност у вашем животу управо у августу. Управо сада вам може бити понуђен положај или ће доћи до промене у вођству.

Често такви аспекти доносе крај једног циклуса у одговорностима и почетак новог. Међутим, ништа се неће догодити изненада – током августа ћете преиспитивати ​​своје самопоуздање и финансијске потребе које имате. Доћи ће тренутак искрености.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Пун Месец 21. јула је у вашем сектору договора, што значи да вам може престати уговор о раду, поготово ако је био на законској основи. Што се тиче новца, важан пробој догодиће се у августу због младог Месеца у сектору финансија.

То значи да сада од вас могу тражити да промените своје активности, могу вас пребацити на другу позицију.

Међутим, за оне Ракове који нису заузети својом каријером, промене у финансијама могу доћи због партнера. На пример, супруг или супруга могу добити унапређење.

Вага

Пун Месец догађа се на оси некретнина и каријере па свакако можете променити два подручја одједном. На пример, одлучили сте да преиспитате своју каријеру и генерално, своје одговорности, а трешња на торти биће вероватна промена места становања.

Што се тиче финансија, промене вас очекују на јесен – тек до младог Месеца у Шкорпији 1. новембра постаће очигледна чињеница промене у новчаним токовима.

Но док процес припреме за ове промене може у августу да донесе промену тима на послу или генерално, око вас ће се појавити неки нови тим људи. А може бити повезано и с вашом прошлошћу, пише Атма.хр.

БОНУС ВИДЕО: