Месечни хороскоп за август 2024. године обележиће ретроградни Меркур који ће добро "продрмати" све знаке хороскопа. У астрологији, Плутон је планета подсвести, уништење старих и дубоких трансформација. Енергија Плутона је као јак млаз воде, који руши сваку препреку на свом путу. Због тога не би требало да планирате важне догађаје на два датума у ​​августу 2024. Плутонов ток енергије све ће оборити с ногу и окренути слику света наопачке.

Фото: Профимедиа

 

Млад Месец у Лаву

Млад Месец у Лаву биће 4. августа 2024, али већ 3. августа Месец ће бити у опозицији са Плутоном у сазвежђу Водолије. Опозиција је аспект када је угао између два небеска тела 180 степени. У овом аспекту сусрећу се две супротности, које, иако имају заједнички почетак, делују потпуно различито. Девица и Рибе класичан су пример опозиције. Оба знака теже да служе друштву, али то чине у различитим облицима. Зато се опозиција сматра напетим аспектом, који указује на сукобе, противречности и потребу да се пронађе баланс између две супротстављене енергије. Чак и најуздржанија особа треба да се припреми за емотивни тобоган током младог Месеца у Лаву. Плутон тежи да све одведе до крајности, а наше емоције ће пасти под његов утицај.

Пун Месец у Водолији

Пун Месец у Водолији имаћемо 19. августа 2024. Ово је тренутак који изазива напетост ега. Опозиција Водолије и Лава једна је од најтежих у проналажењу и одржавању равнотеже. На пример, Лав настоји да очува традицију, док иновативна природа Водолије не подноси приврженост старим обичајима. Лав је заинтересован да се друштво диви и препознаје његове квалитете и способности. Водолија је заинтересована за развој друштва и постизање друштвеног благостања.

Нај жена