Почела је владавина Рака а Сунце ће у овом сазвежђу бити све до 22. јула. Овај знак хороскопа дубоко је интуитиван и сентименталан знак. Има велику емпатију и врло је привржен и везан за људе који су му блиски. Има огромну потребу за љубављу и блискошћу.

Фото: Профимедиа

 

Знак Рака припада елементу Воде. Њега кроз живот воде емоције и срце, услед чега могу да имају потешкоће да се уклопе у понекад сурови свет око себе. Због тога се деси да лутају, иду у погрешном правцу, али само док не науче лекцију.

Будуц́и да су под управом Месеца, свака месечева фаза на њих утиче, продубљујући унутрашње дилеме и преиспитивања.

Ракови радо помажу другима, труде се по сваку цену да избегну сукоб, наравно ако је то могуће. Када су у миру са својим животним изборима, срећни су и задовољни и ништа више им није потребно.

Најемотивније супруге се рађају у знаку Рака

Свако ко има срећу да дели живот са женом рођеном у знаку Рака, зна да се суочава са изванредним спојем емотивности, бриге и несебичне љубави. Рак је, без сумње, најемотивнији знак Зодијака, и супруге рођене под овим знаком су истинске краљице срца.

Када говоримо о супругама рођеним у знаку Рака, прво што примећујемо је њихова дубока емотивна интелигенција. Оне су увек у складу са својим осећањима, као и осећањима других. Ово их чини изузетно саосећајним партнерима који су увек спремни да пруже утеху и подршку када је најпотребније. Њихова способност да осете и разумеју емоције свог партнера је заиста без премца.

Ракови су познати по својој лојалности. Када се заљубе, то је обично дубоко и трајно. Њихова посвећеност је непоколебљива, и оне ће увек бити ту, без обзира на све. Ова непоколебљива оданост чини их невероватно поузданим партнерима који ће увек стајати уз свог супруга, без обзира на изазове који им се нађу на путу.

Најлепша особина Рака

Једна од најлепших особина жене Рака је њена урођена брига и нежност. Њихов дом је увек испуњен љубављу и топлином, а њихова породица је центар њиховог света. Ове жене су природне неговатељице, увек спремне да пруже руку помоћи и утехе својим вољенима. Њихова кућа је уточиште љубави, а они који имају срећу да то искусе знају колико је то вредно.

С ким се најбоље слаже у љубави?

Пошто је у питању водени знак, Рак се најбоље слаже са другим воденим знацима, а највише са Рибама. Такође, може да оствари квалитетну везу са Земљаним знацима- нарочито с Девицом, с којом се савршено допуњује и слаже, као и са Биком с којим дели исту енергију и амбицију. Чак и Јарац долази у обзир, али кључно је да се сложе око најважнијег питања, а то је стабилност и породица. Рак тражи поверење, неког ко ће га искрено волети, ко ће му бути подршка и коме ће породица бити на првом месту. Он не тражи гламурозна нити сјајна изненађења, више воли ушушкану атмосферу код куће, романтичну вечеру или неки други гест пажње.

Знакови с којима се Рак најмање слаже

То су Лав, Водолија и Стрелац. Ни са Близанцима неће ићи лако у љубави, јер су ова два знака на супротним странама, имају другачија гледишта по многим животним питањима.

Највећа мана Рака у хороскопу

Ракови су познати по својој емотивној дубини и саосећајности, али њихова највећа мана често је њихова преосетљивост. Ови нежни знакови Зодијака лако се увреде и склони су да дуго памте и најмање увреде. Уколико им се обратите лошим гласом или са недостатком топлине, чак и када изговарате обичне речи попут "Добро јутро", Рак ће то доживети као личну увреду.

Њихова рањивост и склоност да замерају могу учинити комуникацију са њима изазовном. Важно је показати им пажњу и љубазност, јер су врло осетљиви на тон и начин на који им се обраћате. Ако желите да задржите добар однос са Раком, трудите се да будете благи и нежни, јер ће вам у супротном замерење и повлачење бити неминовни.

Стил/Сенса