Pridružiće mu se francuska glumica Leticija Kasta, francuski reper Em-si Solar, kao i penzionisani ukrajinski skakač s motkom Sergej Bubka.

Snup Dog će biti među poslednjim nosiocima olimpijske baklje, a nosiće je ulicama Sen Denija, etnički raznolikog severnog pariskog predgrađa u kojem se nalaze Olimpijski stadion i Centar za vodene sportove.

Olimpijska baklja je dva meseca putovala kroz Francusku, a u petak ujutro proći će i kroz Olimpijsko selo koje se nalazi između Sen Denija i susednog Sen Uana.

- Slavimo, učinimo ove igre nezaboravnim, pustimo najboljima da zlato zasija - izjavio je 52-godišnji umetnik kog je američki kanal NBC angažovao kao jednog od komentatora Olimpijskih igara u Parizu.

- Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i jako sam uzbuđen što vidim kako ovi neverovatni sportisti izvode najbolje što mogu u Parizu - rekao je Snup Dog u saopštenju.

NJegove društvene mreže pokazuju da je posebno veliki obožavalaca košarke i američkog fudbala.

- Imaćemo neke lude događaje, i naravno, uneću taj Snup stil u kombinaciju: biće to Igre za pamćenje - rekao je reper čije je pravo ime Kalvin Kordozar Broudis DŽunior.

BONUS VIDEO:

(B92)