U prvom kolu, Srbin će igrati protiv Metjua Ebdena. Potom će u drugom snage odmeriti protiv boljeg iz duela Rafaela Nadala i Martina Fučoviča iz Mađarske! Kada bi mogli već da gledamo teniski klasik.

A onda, Novak bi u trećem kolu mogao da igra protiv Artura Filsa, dok je potencijalni rival srpskog asa u četvrtifinalu Stefanos Cicipas.

Zverev ili Museti bi mogli da igraju protiv Novaka u polufinalu, a ako dođe do finala, Srbin će igrati protiv Alkraza, Medvedeva ili Ruda.

Poznat je raspored za sve srpske olimpijce, a Novak je doputovao u Pariz posle priprema u Crnoj Gori. Obratiće se i javnosti u četvrtak od 12 časova. Pored Novaka Đokovića, na konferenciji će govoriti i vaterpolista Nikola Jakšić, odbojkašica Tijana Bošković, Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki, generalni sekretar OKS-a i Sonja Vasić, šef misije.

Inače, sredu su obeležila dva otkaza, Janik Siner neće igrati u Parizu. Siner je svoju odluku obrazložio zdravstvenim problemima i istakao da i pored ogromne želje neće biti u prilici da predstavlja Italiju na najvećoj sportskoj smotri.

Nakon toga, odustao je i Holger Rune. Šesnaesti igrač na ATP listi ima problem sa povredom zgloba, pa je uz konsultacije sa lekarskim timom odlučio da preskoči turnir koji će biti održan na terenima Rolan Garosa u Parizu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti