Nažalost, život književnice nije oduvek bio idiličan. Blagovremeno priznala je da je doživljavala nasilje od svog prvog muža: 

- Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume, ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve, e, ti si taj. Signale druge nisam želela da vidim. Moj prvi muž je bio moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, mnogo lukaviji - rekla je Vedrana, pa nastavila:

Foto: ATA images

 

 

- Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata. Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese buket cveća i kaže ti: "Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu" - otkrila je o prvom mužu Vedrana Rudan svojevremeno.

Vedrana je izjavila da je svog drugog muža koji je od nje mlađi osam godina i advokat je upoznala dok je bila u braku. Zbog te afere je okončala prvi brak. 

Danas je u srećnom braku sa osam godina mlađim advokatom LJubišom Drageljević sa kojim živi u Rijeci, u kući staroj 400 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

- LJubiša me je naučio toleranciji. Promenio me nabolje. Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. "Super je torba", rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. "Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba." "Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom."Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija.

(Blic)

BONUS VIDEO: