U sudaru kamiona i tri automobila u Grčkoj poginula su dva muškarca, dvanaestomesečna beba i jedna devojčica (13).

Do nesreće je došlo oko podne kada je vozač (39) kamiona, koji se kretao prema Kiparisiji, auto-putem Pirgos - Kiparisija, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nakon krivine i uleteo u suprotnu traku sudarivši se sa tri automobila, od kojih su dva potpuno smrskana do neprepoznatljivosti.

U jednom od automobila poginuo je otac (38) i njegova beba (1), a njegova supruga (38) i sin (6) su teško povređeni i prevezeni u bolnicu u Patrasu. U drugom vozilu koje je je ostalo zaglavljeno pod kamionom bili su otac i (50) i ćerka (13) koji su poginuli na licu mesta.

U sudaru su još povređeni i jedan mladić (25) koji je intubiran u Kalamati, vozač kamiona i još jedan muškarac (61) koji su takođe hospitalizovani.

Slike sa lica mesta su jezive, od automobila nije ništa ostalo, samo zgužvan lim. Moralo je da interveniše 12 vatrogasaca kako bi iz olupna izvukli nastradale i povređene. Nesreća se inače dogodila na poznatom mestu "Eliin turn", gde su se i ranije događali brojni slični incidenti, zbog čega se smatra crnom tačkon na ovom delu puta..

(Blic)

BONUS VIDEO: