У судару камиона и три аутомобила у Грчкој погинула су два мушкарца, дванаестомесечна беба и једна девојчица (13).

До несреће је дошло око подне када је возач (39) камиона, који се кретао према Кипарисији, ауто-путем Пиргос - Кипарисија, из за сада непознатог разлога изгубио контролу након кривине и улетео у супротну траку сударивши се са три аутомобила, од којих су два потпуно смрскана до непрепознатљивости.

У једном од аутомобила погинуо је отац (38) и његова беба (1), а његова супруга (38) и син (6) су тешко повређени и превезени у болницу у Патрасу. У другом возилу које је је остало заглављено под камионом били су отац и (50) и ћерка (13) који су погинули на лицу места.

У судару су још повређени и један младић (25) који је интубиран у Каламати, возач камиона и још један мушкарац (61) који су такође хоспитализовани.

Слике са лица места су језиве, од аутомобила није ништа остало, само згужван лим. Морало је да интервенише 12 ватрогасаца како би из олупна извукли настрадале и повређене. Несрећа се иначе догодила на познатом месту "Елиин турн", где су се и раније догађали бројни слични инциденти, због чега се сматра црном тачкон на овом делу пута..

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: