Naslednica cenjenog pevača se krije od očiju javnosti, tako da rretko ko zna kako ona izgleda. 

Lepa Lejla pleni orirodnom lepotom na društvenim mrežama, a izabrala je drugačiju profesiju od oca.  

Foto: ATA images

 

 

Halid je jedan od najboljih pevača narodne muzike na balkanskim prostorima, a ona je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu.

Pevač je ćerku Lejlu dobio u braku sa suprugom Adelisom, a osim nje imaju i sina Enisa.

Enis uživa u ljubavi sa sadašnjom izabranicom, a pre ove ljubavi privukao je pažnju javnosti zbog veze sa srpskom blogerkom Zoranom Jovanović Zoranah.

Posle raskida sa Zorannah, jedno vreme se nije mnogo pričalo o njegovom životu, a odjednom je odjeknula vest da očekuje naslednika sa sadašnjom suprugom. 

Podsetimo, pevač Halid Muslimović danas uživa u izgrađenoj karijeri, slavi, ali i novcu koji je svojim talentom stekao, ali nikada nije zaboravio svoje detinjstvo i mladost, kada je živeo u siromaštvu.

Nikada nije krio tokom svoje karijere da potiče iz radničke porodice, a uvek će pamtiti početke koje je napravio na gitari zbog koje je otac podigao kredit. Tada su imali novca samo za osnovne stvari. Halid ističe da je zadovoljan svojim poslom od kog može da živi i zarađuje i koji mu je stvorio ogromnu karijeru: 

- Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja - zaključio je Halid.

(Blic)

BONUS VIDEO: