Наследница цењеног певача се крије од очију јавности, тако да рретко ко зна како она изгледа. 

Лепа Лејла плени ориродном лепотом на друштвеним мрежама, а изабрала је другачију професију од оца.  

Фото: АТА имагес

 

 

Халид је један од најбољих певача народне музике на балканским просторима, а она је магистар економије у туризму и хотелијерству.

Певач је ћерку Лејлу добио у браку са супругом Аделисом, а осим ње имају и сина Ениса.

Енис ужива у љубави са садашњом изабраницом, а пре ове љубави привукао је пажњу јавности због везе са српском блогерком Зораном Јовановић Зоранах.

После раскида са Зораннах, једно време се није много причало о његовом животу, а одједном је одјекнула вест да очекује наследника са садашњом супругом. 

Подсетимо, певач Халид Муслимовић данас ужива у изграђеној каријери, слави, али и новцу који је својим талентом стекао, али никада није заборавио своје детињство и младост, када је живео у сиромаштву.

Никада није крио током своје каријере да потиче из радничке породице, а увек ће памтити почетке које је направио на гитари због које је отац подигао кредит. Тада су имали новца само за основне ствари. Халид истиче да је задовољан својим послом од ког може да живи и зарађује и који му је створио огромну каријеру: 

- Потрефило ми се да радим оно што волим и живим од тога. Бог ме је наградио и то је најлепше што се може десити. Што се популарности тиче, моја песма је популарност, значи ако она остане, ту сам и ја - закључио је Халид.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: