Influenserka Vera Dajkmans je dala oglas da traži dečka i zahtevala od svojih potencijalnih partnera da odgovore na 15 pitanja ne bi li videla da li ispunjavaju njena izuzetno visoka očekivanja.

Primila je 5.000 prijava od slobodnih muškaraca koji su hteli romansu sa njom, ali je i dalje sama.

- Rekla bih da sam primila oko 5.000 prijava, ali nakon što sam prošla kroz većinu njih, našla sam samo tri momka za koje sam mislila da su prikladni - rekla je Dajkmans, koja živi u Londonu i ima preko sedam miliona pratilaca na svojim društvenim mrežama.

Holandska manekenka je otkrila da je izašla na dejt sa svakim od trojice srećnih udvarača, ali nije uspela da uspostavi vezu ni sa jednim od njih.

- Išla sam na sastanak sa njima - ali trenutno sam još uvek sama - dodala je ona.

- Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, i dalje smatram eksperiment uspešnim jer sam bila u mogućnosti da kažem ono što želim i da vidim koji muškarci odgovaraju tim kriterijumima.“

 

 

Možda se pitate kako je moguće među 5.000 muškaraca probrati samo trojicu, ali Vera je objasnila da je morala da pregleda "mnogo čudnih prijava".

Evo i pitanja na koja su muškarci morali da odgovore:

Koji je tvoj astrološki znak?

Broj bivših devojaka, broj onih koje su ‘lude’ i bivših kojima još uvek šaljete poruke/razgovarate s njima

Da li imaš decu?

Da li ih želiš?

Da li si sada u braku/zabavljaš se sa nekim?

Da li imaš posao sa punim radnim vremenom?

Kada bi morao da izabereš tri prideva da opišeš sebe da li bi jedan od njih bio „glup“?

Živiš li sa svojim roditeljima?

Da li poseduješ ispravan automobil?

Da li imaš Tviter?

Da li trenutno imaš seks kombinaciju?

Kada bismo živeli zajedno, da li bih dobila posebnu prostoriju za garderober?

Da li ti je prihvatljivo da se udvaraš mojim drugaricama?

Da li voliš da gledaš seriju Avatar (ATLA)?

Ko je najbolji umetnik: The Weeknd, Future, Drake ili Travis Skot?

Na ova pitanja Vera je dobila neobične odgovore, pri čemu je jedan muškarac otkrio da je živeo sa roditeljima i da nije imao automobil – ali da poseduje dva čamca.

Drugi muškarac je izjavio da se nikada neće nabacivati njenim drugaricama, a treći se hvalio da ima karijeru sa punim radnim vremenom, ali joj ne bi dao da ima ogroman garderober.

 

 

„Trenutno sam stavila potragu za dečkom na čekanje, ali imam otvorene mogućnosti“, rekla je ona i dodala da neće napraviti još jednu rundu prijava na društvenim mrežama.

- Ja sam veoma izbirljiva i potreban mi je momak da bude skoro savršen. Mislim da ne treba da pravim kompromise u vezi sa svojim potrebama – radije ću biti sama dok ne nađem čoveka sa kojim treba da budem - rekla je.

 

 

Espreso

BONUS VIDEO: