Инфлуенсерка Вера Дајкманс је дала оглас да тражи дечка и захтевала од својих потенцијалних партнера да одговоре на 15 питања не би ли видела да ли испуњавају њена изузетно висока очекивања.

Примила је 5.000 пријава од слободних мушкараца који су хтели романсу са њом, али је и даље сама.

- Рекла бих да сам примила око 5.000 пријава, али након што сам прошла кроз већину њих, нашла сам само три момка за које сам мислила да су прикладни - рекла је Дајкманс, која живи у Лондону и има преко седам милиона пратилаца на својим друштвеним мрежама.

Холандска манекенка је открила да је изашла на дејт са сваким од тројице срећних удварача, али није успела да успостави везу ни са једним од њих.

- Ишла сам на састанак са њима - али тренутно сам још увек сама - додала је она.

- Упркос овом разочаравајућем резултату, и даље сматрам експеримент успешним јер сам била у могућности да кажем оно што желим и да видим који мушкарци одговарају тим критеријумима.“

 

 

Можда се питате како је могуће међу 5.000 мушкараца пробрати само тројицу, али Вера је објаснила да је морала да прегледа "много чудних пријава".

Ево и питања на која су мушкарци морали да одговоре:

Који је твој астролошки знак?

Број бивших девојака, број оних које су ‘луде’ и бивших којима још увек шаљете поруке/разговарате с њима

Да ли имаш децу?

Да ли их желиш?

Да ли си сада у браку/забављаш се са неким?

Да ли имаш посао са пуним радним временом?

Када би морао да изабереш три придева да опишеш себе да ли би један од њих био „глуп“?

Живиш ли са својим родитељима?

Да ли поседујеш исправан аутомобил?

Да ли имаш Твитер?

Да ли тренутно имаш секс комбинацију?

Када бисмо живели заједно, да ли бих добила посебну просторију за гардеробер?

Да ли ти је прихватљиво да се удвараш мојим другарицама?

Да ли волиш да гледаш серију Аватар (АТЛА)?

Ко је најбољи уметник: The Weeknd, Future, Drake или Travis Skot?

На ова питања Вера је добила необичне одговоре, при чему је један мушкарац открио да је живео са родитељима и да није имао аутомобил – али да поседује два чамца.

Други мушкарац је изјавио да се никада неће набацивати њеним другарицама, а трећи се хвалио да има каријеру са пуним радним временом, али јој не би дао да има огроман гардеробер.

 

 

„Тренутно сам ставила потрагу за дечком на чекање, али имам отворене могућности“, рекла је она и додала да неће направити још једну рунду пријава на друштвеним мрежама.

- Ја сам веома избирљива и потребан ми је момак да буде скоро савршен. Мислим да не треба да правим компромисе у вези са својим потребама – радије ћу бити сама док не нађем човека са којим треба да будем - рекла је.

 

 

Еспресо

БОНУС ВИДЕО: