Zagovara "veliku Albaniju", a sada je ponovo započela provokacije na društvenoj mreži Instagram. Ona je napisala da pola Balkana smatra Albanijom. 

Bibi je podelila nekoliko svojih fotografija iz rodnog kraja predaka i naglasila je da joj je drago što je ponovo tu.Takođe, posetu grobu svom dedi je istakla i rekla da je za nju to veoma značajno: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

- Posle 12 godina vratila sam se u rodno mesto svog oca. Povezivanje sa mojim korenima i familijom bilo je duboko emotivno. Posetila sam i grob svog dede što mi je veoma značilo - napisala je Reksa i usijala društvene mreže komentarima.

- "Albanija je jedna zemlja, Makedonija, Srbija i Crna Gora su sasvim druge države. Nauči geografiju i istoriju molim te", "Ti si javna ličnost i pokušavaš da nipodaštavaš našu zemlju i nasleđe, srami se!", "Izvinite braćo Makedonci, sad vidite kako je nama sa ovim šljamom. Dno", "Glupa si kao noć. Moram da te razočaram. I ti si Makedonka jer su tvoji poreklom iz Makedonije bio to Debar, Tetovo ili Gostivar, to je sve Makedonija, kao što je i Preševo Srbija", "Kosovo je Srbija i uvek će biti", "Deda ti se u grobu prevrće", "Šta se slikaš na grobu krmačo?!", "Pozivaš na rat, smeće jedno!" - samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Podsećanja radi, njeno pravo ime je Bleta Redža, i rođena je u Bruklinu.  

BONUS VIDEO: