Заговара "велику Албанију", а сада је поново започела провокације на друштвеној мрежи Инстаграм. Она је написала да пола Балкана сматра Албанијом. 

Биби је поделила неколико својих фотографија из родног краја предака и нагласила је да јој је драго што је поново ту.Такође, посету гробу свом деди је истакла и рекла да је за њу то веома значајно: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

- После 12 година вратила сам се у родно место свог оца. Повезивање са мојим коренима и фамилијом било је дубоко емотивно. Посетила сам и гроб свог деде што ми је веома значило - написала је Рекса и усијала друштвене мреже коментарима.

- "Албанија је једна земља, Македонија, Србија и Црна Гора су сасвим друге државе. Научи географију и историју молим те", "Ти си јавна личност и покушаваш да ниподаштаваш нашу земљу и наслеђе, срами се!", "Извините браћо Македонци, сад видите како је нама са овим шљамом. Дно", "Глупа си као ноћ. Морам да те разочарам. И ти си Македонка јер су твоји пореклом из Македоније био то Дебар, Тетово или Гостивар, то је све Македонија, као што је и Прешево Србија", "Косово је Србија и увек ће бити", "Деда ти се у гробу преврће", "Шта се сликаш на гробу крмачо?!", "Позиваш на рат, смеће једно!" - само су неки од коментара испод њених фотографија.

Подсећања ради, њено право име је Блета Реџа, и рођена је у Бруклину.  

БОНУС ВИДЕО: