За једног и другог важи да је њихова каријера текла без скандала, али овај проблем нису могли да избегну.

Током финала "Звезде Гранда", бодове су давали и певачи који нису део сталне поставке жирија. 

Разлог због чега је доло до сукоба је начин на који су поделили поене.  

Жељков млађи колега, Никола Роквић је дао 12 поена Џејли Рамовић, која је и победила, а након финала јавно је прозвао колеге које су мали број бодова дале такмичарки Милици Чикарић, која је важила за Џејлину главну конкуренткињу.

- Јуче сам учествовао у гласању за нову "Звезду Гранда". Када је требало да дам 12 поена, размишљао сам између Милице Чикарић и Џејле Рамовић... Малу предност сам дао Џејли... Девојка је заслужено победила, фантастичан вокал, има све предиспозиције да буде звезда! Сенку на све су бациле поједине колеге... Ако мериш истим аршинима и дајеш 12 поена Џејли, не можеш дати Милици 0 или 1 поен... Како вас бре није срамота?? Јадно... Свим такмичарима желим много среће и успеха и немојте бити као поједини - написао је тад у својој објави на Инстаграму Роквић.

- Драги Никола, пошто сам се пронашао у твом тексту... Морам одговорити. Није ме срамота уопште. Гласао сам по свом укусу. А јадно је само то што су многи морали да прођу без иједног поена, јер тамо нико није заслужио нулу. У финалу су баш зато што су изврсни певачи, али Џејла је посебна што се и видело по гласовима публике који су је на крају и довели до победе. Жири уопсте није био ни потребан. Али како год, ружно је да се не поштује неко само зато што има своје мишљење - гласио је потом Самарџићев одговор.

Фото: АТА имагес

 

- Не желим да коментаришем туђе укусе... Не знам зашто си се ти осетио прозваним... Причам о видљивој подели и намерном утицају на бодовање двоје фаворита... Слажем се да жири није био ни потребан, народ је сам изабрао победника - писао је потом Никола.

Самарџић је у том периоду кратко за "Блиц" прокоментарисао сукоб са колегом.

- Мислим да је реаговао емотивно и да њему као једном фином и културном младом човеку то није требало - казао нам је Жељко.

- Нисам заслужио да ме било ко јавно критикује и назива погрдним речима због тога што нисам гласао по његовом укусу и вољи - истицао је Самарџић.

 БОНУС ВИДЕО: