Katarina Živković pet meseci je krila da je u drugom stanju, a nakon što je otkrila da je trudna, povukla se iz javnosti.

Pevačica nije otkrila identitet svog dugogodišnjeg partnera sa kojim je dobila dete, a nedavno je progovorila o njemu i njihovom odnosu.

 

 

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za koga slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam - rekla je za medije pevačica.

- Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom, iza njega ostane oblak parfema - naveo je izvor za "Blic".

 

 

Malo pred porođaj, pevačica je otkrila zašto ga krije od javnosti.

- Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti - rekla je Katarina Živković.

(Blic)

BONUS VIDEO: