Bojan Tomović, vlanik hita "Motorola" u lošim je odnosima sa Sašom Popovićem, a sada je otkriveno i o čemu je reč: 

- Fukara, ljiga i jedno zlo. Jedan manipolista koji je mene zabranio 2013. godine zbog nekog sukoba zbog autorskih prava, a posle su menadžeri Granda napravili toliki monopol to sve moje kolege znaju, većinom nemaju m**a- rekao je Tomović i dodao:

-Vidim Elma Sinanović ga je tužila i neka je

Foto: Fejsbuk printskrin/Bojan Tomović

 

Bojan je iskazao nezadovoljstvo zbog ugovora klubova i "Granda"  koji je napravljen: 

- Menadžeri Granda su napravili toliki monopol da za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Hrvatsku, ti pozoveš vlasnika kluba i ponudiš me, hoćete li Bojana Tomovića, tvrdi pevač, pa nastavlja:

- Ne kaže, izvinite imamo ugovor, radimo samo Zvezde Granda. Znaš li ti koliko je pevača ostalo bez kore hleba radi njega.

Pevač je nedavno govorio o bipolarnom poremećaju koji ga muči i lečenju: 

- Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promene kad je lečenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku - rekao je jednom prilikom Bojan.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda/ATA images

 

 

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mere idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada evra. Znam za mnoge pevače koji su tu dolazili, ali o tome ćute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar.

(Hajp)

BONUS VIDEO: