Бојан Томовић, вланик хита "Моторола" у лошим је односима са Сашом Поповићем, а сада је откривено и о чему је реч: 

- Фукара, љига и једно зло. Један маниполиста који је мене забранио 2013. године због неког сукоба због ауторских права, а после су менаџери Гранда направили толики монопол то све моје колеге знају, већином немају м**а- рекао је Томовић и додао:

-Видим Елма Синановић га је тужила и нека је

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

Бојан је исказао незадовољство због уговора клубова и "Гранда"  који је направљен: 

- Менаџери Гранда су направили толики монопол да за Србију, Босну, Црну Гору, Хрватску, ти позовеш власника клуба и понудиш ме, хоћете ли Бојана Томовића, тврди певач, па наставља:

- Не каже, извините имамо уговор, радимо само Звезде Гранда. Знаш ли ти колико је певача остало без коре хлеба ради њега.

Певач је недавно говорио о биполарном поремећају који га мучи и лечењу: 

- Ни највећем непријатељу не бих пожелео да се нађе у стању које ја имам. Одмалена сам у болницама, на терапијама и нема промене кад је лечење у питању. Моје стање је такво да иде од најгоре депресије и црнила до највеће еуфорије. Кад узимам лекове, понашам се као биљка, а кад их не узимам, стање је још горе. У суштини, терапију не смем да прескачем, али се и то дешавало, радио сам то на своју руку - рекао је једном приликом Бојан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda/АТА имагес

 

 

- Било је дана кад сам само лежао у кревету и размишљао о томе да би најбоље било да се не пробудим. Ето до које мере иду те црне мисли. Не може то да замисли здрава особа. Депресија је нешто на шта се човек никада не навикне. Нема шта нисам пробао, а ево сада сам отишао на приватну клинику да видим каква ће ситуација ту да буде. Плаћа се, наравно, имао сам неки штек који сам дао за то и износи неколико хиљада евра. Знам за многе певаче који су ту долазили, али о томе ћуте. Наравно, не бих да друкам било кога, ипак је то приватна ствар.

(Хајп)

БОНУС ВИДЕО: