Ona na samom takmičenju nije imala mnogo uspeha nakon što je u disciplini 100 metara leptir stilom eliminisana u prvoj rundi.

Ipak, i pored neuspeha ona je još neko vreme ostala u Parizu dok Olimpijski komitet Paragvaja (COP) nije od nje zatražio da napusti Olimpijsko selo i to zbog otga što je stvorila "neprikladno okruženje" za sopstvenu delegaciju nakon odlaska u razgledanje Pariza.

Šefica misije COP Larisa Šerer izdala je saopštenje u kojem objašnjava zašto jedna od najatraktivnijih sportistkinja na OI mora da napusti francusku prestonicu.

- NJeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u timu Paragvaja. Zahvaljujemo joj se što je postupila prema uputstvima, jer svojom voljom nije prenoćila u Olimpijskom selu - stoji u saopštenju, prenosi UNILAD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

Inače, Luana se nakon eliminacije sa OI penzionisala.

- Hvala vam što ste mi dozvolili da sanjam, naučili ste me da se borim, da pokušavam, istrajnost, žrtvu, disciplinu i mnoge druge stvari. Dala sam ti deo svog života i to ne bih menjala ni za šta na svetu jer sam proživela najbolja iskustva u životu, dala si mi hiljade radosti, prijatelja iz drugih zemalja koje ću uvek nositi u srcu.

Više o Luani možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: