Zašto je Lavlja kapija ove godine posebno važna?

Osmi dan avgusta poznat je ljubiteljima astrologije i numerologije kao jedan od najmoćnijih u godini, zahvaljujući nizu brojeva 8-8 i snažnom uticaju Lava, čija je sezona trenutno u toku.

Ovaj fenomen – poznat kao Lavlja kapija – smatra se danom koji može da označi veliki preokret u životu jer se, veruje se širom otvara energetsko-numerološki portal.

Foto: Profimedia

 

 

Lavlja kapija je, inače, otvorena još od od 28. jula, a to će trajati do 12. avgusta, s tim što je njena energija najizraženija 8. avgusta. Međutim, u 2024. ovaj portal je još značajniji jer je zbir cifara u njoj (2+0+2+4) broj 8, koji se smatra izrazito snažnim u pogledu energije.

U numerologiji, broj 8 se vidi kao simbol sreće, bogatstva i pozitivne energije, a kada se položi, on predstavlja beskonačnost i simbolizuje beskonačnu moć. Uz to, dvostruka osmica u datumu 8.8. daje na snazi današnjem danu.

Već smo pisali o tome koliko je Lavlja kapija dobra prilika za manifestovanje, a oni koji veruju u ovakve zakone univerzuma kažu da postoji sjajan način da se iskoristi ovaj portal kako bi se prekinuo niz negativnih stvari, događaja i emocija u životu.

Kako iskoristiti moć 8.8, portala Lavlja kapija?

Da biste maksimalno iscrpeli njegovu snagu, počnite tako što ćete razjasniti sopstvene snove, želje i ciljeve. Počnite sa samorefleksijom tako što ćete zapisati spisak stvari:

  • na kojima ste zahvalni u svom životu (dakle, uvek prvo ono pozitivno!)
  • šta želite da promenite u svom životu
  • koji delovi vašeg života ne odgovaraju onome što ste vi i čemu težite.

Foto: Profimedia

 

 

Nakon što identifikujete sve ove stavke – odnosno svoje trenutno stanje, buduće snove i težnje – vizualizujte ih. Zatvorite oči, naslikajte mentalne prizore onoga što zaista želite i usredredite se na njih.

Takođe, ne zaboravite da budete zahvalni na onome što već imate jer je energija koju pružate ona koju ćete i dobiti zauzvrat.

Posle 8. avgusta, važno je da preduzmete prave korake ka svojim ciljevima i verujete da će vam univerzum pomoći na tom putu.

(Glossy)

BONUS VIDEO: