FOTO: Printskrin Tiktok justus_reid

 

Justusa prati gotovo 700.000 ljudi na TikToku, gde redovno objavljuje zabavne video snimke sa svojih putovanja. U ovom viralnom snimku je ispričao, kako kaže, istinitu priču o Balkancima u Americi.

Evo zašto se Balkanci ne uklapaju u američko društvo - započinje on.

 

 

- Prijatelj mi je upravo ispričao najluđu istinitu priču koju sam ikad čuo... Pre nekoliko leta radio je u agenciji i poslao tri muškarca iz Hrvatske u Boston u sklopu programa 'Work and travel'“, nastavlja Rid.

- 'Sve je bilo u redu dok nije došao praznik i momci su hteli da proslave tako što će ispeći prase na ražnju. Zvali su svuda i nisu mogli da pronađu mesto gde mogu da kupe prase. Onda su otišli u dućan koji prodaje i udomljuje životinje, pa su udomili vijetnamsku svinju.

Nakon mesec dana, zvali su ih iz tog istog dućana za životinje kako bi proverili kako je malena svinja.

- Svinjama zna biti teško u gradskim sredinama pa su hteli da provere, kaže on u videu koji je do sada pregledan gotovo 450.000 puta, piše Vecernji.hr.

- I nazovu i pitaju kako je svinja... A moji balkanski momci odgovaraju da je bila jako fina, odlična! Iz dućana kažu: bila? Kako to mislite... Momci su na to rekli da je bila ukusna, ispekli su je i pojeli. Zaposleni iz dućana bili su toliko šokirani da su ih prijavili policiji i deportovali! Ako vam to zvuči ludo, samo pitajte Amerikanca...