Zmija je bila u uspravnom položaju, uzdignuta uza zid, i čini se da joj je voda iz tuša baš prijala.

U mnogim delovima sveta, zmije su redovni posetioci domova, a naročito vole da ulaze u niske kuće u kojima traže spas od vreline.

- U Australiji su redovni gosti - kaže jedan komentator ispod ovog video zapisa.

Za neke ljude, pojava zmije u kući predstavlja nezamislivu noćnu moru. O tome piše i jedan gledalac snimka koji tvrdi da mu je slika zmije ispod kreveta nešto što možda ne bi preživeo.

@woahdude What are you doing in this situation? 😭 🎶: @Tierra Whack ‘Shower Song’ #snake #shower #terrifying #scary ♬ SHOWER SONG - Tierra Whack

Uz komentarima ispod snimka mnogi su izneli i "uspomene" na sopstvene susrete sa zmijama koje su pronalazili čak i u krevetu.

Jedna osoba izjavila je da nema šanse da bi stajala toliko dugo u kupatilu i snimala zmiju ispod tuša. Strah od ovih gmizavaca je toliko ukorenjen u ljudima da je neko napisao da bi zapalio kuću i potom bi kupio novu, "otpornu" na zmije. Uz mnoštvo duhovitih komentara, poput onih u kojima gledaoci pišu da bi se iselili iz zemlje ili bi prodali kuću zajedno sa zmijom, pojedinci garantuju da bi doživeli srčani udar, a neki se pitaju šta bi rekao zakon u Australiji u slučaju da vlasnik kuće u kojoj se pojavi ovakvo džinovsko stvorenje odluči da ga ubije.

BONUS VIDEO: