Змија је била у усправном положају, уздигнута уза зид, и чини се да јој је вода из туша баш пријала.

У многим деловима света, змије су редовни посетиоци домова, а нарочито воле да улазе у ниске куће у којима траже спас од врелине.

- У Аустралији су редовни гости - каже један коментатор испод овог видео записа.

За неке људе, појава змије у кући представља незамисливу ноћну мору. О томе пише и један гледалац снимка који тврди да му је слика змије испод кревета нешто што можда не би преживео.

@woahdude What are you doing in this situation? 😭 🎶: @Tierra Whack ‘Shower Song’ #snake #shower #terrifying #scary ♬ SHOWER SONG - Tierra Whack

Уз коментарима испод снимка многи су изнели и "успомене" на сопствене сусрете са змијама које су проналазили чак и у кревету.

Једна особа изјавила је да нема шансе да би стајала толико дуго у купатилу и снимала змију испод туша. Страх од ових гмизаваца је толико укорењен у људима да је неко написао да би запалио кућу и потом би купио нову, "отпорну" на змије. Уз мноштво духовитих коментара, попут оних у којима гледаоци пишу да би се иселили из земље или би продали кућу заједно са змијом, појединци гарантују да би доживели срчани удар, а неки се питају шта би рекао закон у Аустралији у случају да власник куће у којој се појави овакво џиновско створење одлучи да га убије.

БОНУС ВИДЕО: