Tomislav Marinković Toma, pevač kojeg su mnogi upoznali kroz takmičenje "Nikad nije kasno", doživeo je ono što nijedan roditelj nikada ne želi ni da čuje.

Naime, Tomin sin Marko umro je na ekskurziji u Španiji, zbog tragedije pevač se povukao i posvetio Bogu.

FOTO: Printksrin Jutjub / Nikad nije kasno

 

- U četvrtak je trebalo da bude snimanje emisije, moj sin Marko je trebalo da mi bude podrška. Međutim, na ekskurziji u Španiji Gospodu se upokojio. Od tad se nisam bavio muzikom i tu sam stao, gde smo počeli. Verujem da on želi da nastavim da se bavim pevanjem, inače mi ne bi palo na pamet da ovo radim. Nadam se da ćemo se ponovo sresti i pevati zajedno, verujem u to- rekao je Toma tada, a potom se osvrnuo na svoj život pre tragedije.

– Imao sam uvek dobar auto, stan u Beogradu, kuću u Budvi, para više nego što je trebalo. Nisam se snašao u ovom estradnom životu, nisam želeo da pravim kompromise i tako sam završio kako sam zavšio. Danas radim kao pomoćnik molera, drugovi su mu pomogli da nađem posao da bi imao za elementarnu egzistenciju- ispričao je pevač za Grand.

FOTO: Printksrin Jutjub / Nikad nije kasno

 

- Kad naiđu krize, molitva je svakodnevna, i u ovom momentu se molim. Ne očekujem ništa od ovog takmičenja, imam samo potrebu da pevam zbog sina- istakao je Marinković.

Pevač je u jednom trenutku rešio da se vrati u takmičenje "Nikad nije kasno" i peva za svog sina Marka.

- Verujem da bi moj sin bi želeo da nastavim da se bavim pevanjem, da ne budem slomljen, da se dignem ispravim ramena i nastavim da se bavim muzikom kojom smo se zajedno bavili - rekao je Tomislav.

Blic