Томислав Маринковић Тома, певач којег су многи упознали кроз такмичење "Никад није касно", доживео је оно што ниједан родитељ никада не жели ни да чује.

Наиме, Томин син Марко умро је на екскурзији у Шпанији, због трагедије певач се повукао и посветио Богу.

ФОТО: Принтксрин Јутјуб / Никад није касно

 

- У четвртак је требало да буде снимање емисије, мој син Марко је требало да ми буде подршка. Међутим, на екскурзији у Шпанији Господу се упокојио. Од тад се нисам бавио музиком и ту сам стао, где смо почели. Верујем да он жели да наставим да се бавим певањем, иначе ми не би пало на памет да ово радим. Надам се да ћемо се поново срести и певати заједно, верујем у то- рекао је Тома тада, а потом се осврнуо на свој живот пре трагедије.

– Имао сам увек добар ауто, стан у Београду, кућу у Будви, пара више него што је требало. Нисам се снашао у овом естрадном животу, нисам желео да правим компромисе и тако сам завршио како сам завшио. Данас радим као помоћник молера, другови су му помогли да нађем посао да би имао за елементарну егзистенцију- испричао је певач за Гранд.

ФОТО: Принтксрин Јутјуб / Никад није касно

 

- Кад наиђу кризе, молитва је свакодневна, и у овом моменту се молим. Не очекујем ништа од овог такмичења, имам само потребу да певам због сина- истакао је Маринковић.

Певач је у једном тренутку решио да се врати у такмичење "Никад није касно" и пева за свог сина Марка.

- Верујем да би мој син би желео да наставим да се бавим певањем, да не будем сломљен, да се дигнем исправим рамена и наставим да се бавим музиком којом смо се заједно бавили - рекао је Томислав.

Блиц